Maher Zain – LIVE in Malaysia

 

Ticket contact:

1) Raudhatus Sakinah, 03-4108 9669 (Pn Izahana / En Abdullah Omar)

2) In-Team Records, 03-6273 6393 / 017-668 1885 (En Fairus)

3) My Event Enterprise, 03-5511 0650 (En Roslan / En Naizi)

* Price : RM70, RM100, RM150, RM200

Link: Raudhatus Sakinah

 


Advertisements

28 thoughts on “Maher Zain – LIVE in Malaysia

  1. Zawiyah

    Salaam Brother/Sister,
    I would really like to watch Maher Zain at Shah Alam. I’m from Singapore. How can I get tickets? Can I get them online or is it only available at ticket counters? This would mean alot to me. Please advise. I look forward to your reply soon. Syukran.

    Like

    1. Hello, we’re Newskaki, Malaysian Bloggers News Network Portal. Want to participate in Maher Zain’s “Forgive Me” Live in Malaysia 2012 only in Stadium Merdeka, Kuala Lumpur? Then don’t forget to log on to www. facebook.com/newskaki before 16 June 2012 to get tickets to Maher Zain’s “Forgive Me” Live in Malaysia 2012. For more information, please log on to http://www.facebook.com/newskaki.

      Like

  2. fatim

    salam..jes nk cnfm…mmg sume tix dh fully booked ke?mana la tau kot ada yg last min cancel ke…tq..anyway,alhamdulillah maher zain finally got to perform here..tq for d effort!

    Like

  3. sakiinah

    FYI, nama saya Sakiinah tapi tak ada kena mengena dgn Raudhatus Sakinah. Raudhatus Sakinah adalah salah satu agensi yg menjual tiket Maher Zain. Latest info memang dah fully booked, tapi cuba call diaorg kot2 ada last minute cancellation ok?

    Like

  4. coco

    salam..sakinah…..sgt hampat + sedih…da cal kt raudhatus sakinah, tp sume tiket da pnuh..fully booked….. agak malang kerana saya “terlewat” utk knl maher zain dn lagu2nye…. lagu2 dia tk jemu didengar walau diulang berpuluh kali..ini kali pertama sy dgr lagu yang benar2 memberi kesan pada sy.. btw, bukan rezeki sy agknye… hope akn de pluang ke-2 utk sy tgok show dia…. insyaallah…

    Like

  5. Abu Luqman

    Saya dapat info pada 9 hb hari Sabtu jam 3.00 ptg Mahir Zain akan berada di
    ‘ the curve’ kota damansara. Sesiapa yg tak dapat tiket tu boleh datang jumpa secara live.

    Like

  6. Azlan

    Benar.. walaupun saya pendengar muzik yang berat.. tapi dengan Maher.. dengar berpuluh kali sambil nyani sama pun tak puas-puas. Anak2 saya memang minat gila.. and the best part bila tengok yang berumur 3 tahun turut nyanyi sama2

    Like

  7. barney

    Auditorium MBSA?
    Tempat yg kurang sesuai kerana
    Seperti semua sedia maklum…
    Peminat maher zain kat malaysia ni ramai
    So,sepatutnya konsert ni dilakukan pada skala yg besar dan tempat yg besar seperti stadium or etc.
    Barulah semua orang yg tak dapat beli tiket tak kecewa sebab kalau stadium tu kan besar.so, ramai org boleh pergi

    ps: sebenarnya aku tak dapat beli tiket sebab dah sold out… Sob…huaa!

    Like

    1. sakiinah

      kalau kat Malaysia ada stadium dari Perlis smapai Johor pon lom tentu muat semua peminat Maher Zain hahahaa cuba cari Maher Zain kat The Curve, sabtu 9hb nie, 3ptg πŸ˜‰

      Like

    1. sakiinah

      Kalau refer poster biru, dari4 – 15 oct maher zain kat Malaysia..
      Fyi, saya tak kerja dgn Raudhatus Sakinah, nama blog ja sama.
      Apa2 soalan sila call nombor diatas ye. Sekian.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s