Thank you for the ‘award’ :P

Copy award di atas untuk diletakkan di blog anda..
.
Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini..

1)first jumpa mcm sombong sket haha keje amik gmbr x nmpk org dah..tp boleh tahan jiwang karatz la jugak…tensenn dgr lagu jiwang ja kalo pi rumah dia…

2)kalau drive..sila duduk tgh supaya boleh pakai dua seat belt ye hehe

3) antara org cork yg paling senang ajak bjalan sbb dia je yg ada bnyk masa sama dgn kita lol

4) owh and ada kompang nak berbunyi x lame lg hoho

5) tak tau dh nk ckp ape

.
Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya
.
-1…..10) saye malas nak cerita dah hahahahah…
.

Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka

1) Salwani Sobri, my bestfriend, you are top of the list 😉

2) Aisyah Ismail, my childhood friend, this award is given so that u will update your blog yg bersawang gila tueee..

3) Shara Jalil, she’s totally awesome! i wonder if u will reply this post ;P

4) Miyyah, always been the best blogger all time, jgn lupa siapkan thesis 😉

5) Serena, i think u deserve it the most though your post is now more about Mr. Finland lol

6) Abg Ngah,myevil brother,hehe  blog anda x la best sgt..kesian ja nie Mwahahaha…!!!

7) Birsilah, the only person im jealous with whenever she speaks spanish..huhu

8) Cikgu Wani, cikgu mithali yg bdedikasi hoho

9) Izyan Ramdan, anak kawan ayah saya hehe blog mu  dah bape kali kot dpt award hehe…

10) Ziwa , coursemate indonesia saya yg pemalas jwb tag di FB sendiri  hehe jangan jawab di sini aja..jwb di blog mu…!!!!dasarrr~~~~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s