lazy syndrom

im back. actually dah lama balik just malas nak update haha. bila ushar2 stat counter baru perasan, ada orang dah check blog lagi sekali waiting for updates hehe. sorry..

balik kampung was great just nak balik tue yg x so great. bas rosak kat Muar. ku dah stand by nak minta tlg ayah kpd kakak ipar amik kat Muar sebab dia ja paling dekat. but, luckyly,ada bas ganti. tapi, hampeh…minta maaf apa pon xdak.cesss…kalau x kerana tiket bas dah habes tinggal bas tue ja…memang xkan naik. So, semua, jgn naik Bas H**** Express ok!

Visited Tok Busu (the wife), macam awkward sket nak sembang sebab selalu dtg beraye je,pastu parents yg sembang. naseb baik ada Lutfi, budak kecik tue kecik2 pandai sembang tul. The next day, pegi Simpang Renggam, Mak Anjang ajak makan buah kat rumah dia. First time naik bas pegi sana hoho boleh tahan cekap jugak la LOL. Batu Pahat – Air Hitam, tuka bas (sebelum junction ke bus stop ada Warung Nasi Ayam Sakinah LOL), Air Hitam – Larkin tapi berhenti kat Simpang Renggam dpn Balai Polis hoho

Kenduri the next day, jumpa a few Corkians. Mcmtkejut 5 khemah tapi x surprising sbb Pareq anak tunggal. To Pareq, if u are reading this, Selamat Pengantin Baru ye. Like really sorry beli hadiah last minit sebabseiously i was too excited to attendsampai lupa beli hadiah hehe. But, i hope you like it, wpun last minit but i choose well,kan? kan? hehe i chose this sebab its cute,sweet & practical wpun sebenarnya dalam hati nak beli lagisatu pasang for myself tapi syg, thats the only pink set 😦

Selamat Pengantin Baru to Pareq @ Farah Dayana & husband, Rahisham :)
Selamat Pengantin Baru to Pareq @ Farah Dayana & husband, Rahisham πŸ™‚

Owh, and i just knew that Mak Anjang knows about my blog..erkkkk??? Apa ini….apa ini..mengglemerkan blog orang?dah xde perasaan nak blog..for now hehhe. sudah mula bz..mahu start assignment… 4 esei, 1project (shooting). Oleh itu, harus fokus ya semua.

p/s:tiba2 gatal masuk public Speaking club..sekali nervous nak present 6 ‘potpet’ assignment hehe

Sekian Terima Kasih

Advertisements