Tag sekolah =P

PrettyWittyAngel !!! Saya curik tag anda, thanks for the memories 😉

Ok last post till i finish my articlehuhugambatte!!

p/s:  strange..tiba2 dah 200 viewers since my last post hiks! Thanks 🙂

***

Sekolah mana lagi besh sekolah rendah ke menengah??
-Badawi..sekolah pak lah haha..

Apakah makanan yg dekat kantin sekolah yg korang plg tk bole lupa.
-masakan utk cikgu haha selalu tapau kat situ sebab makanan utk budak sekolah slalu sakit perut & x sedap  

Subjek yg korang suke and benci
-suka sejarah benci math and anything with numbers hehe

Denda yg plg teruk korang kena buat,sbb aper??
-saya budak baek mana kena denda..ok2..tipu sekali..duduk belakang  sebab ‘lupa’ siapkan keje sekolah hehe

Pilih satu hari yg plg bosan di sekolah
Hari guru sebab tiap2 tahun benda yg sama ja..bosan tul..

Cikgu Fevret korang n kenapa?
-Cikgu ntah xde faveret2 nnt cikgu lain jeles hoho

Barang yg korang tk pernah tinggal masa g skola selain buku,pencil case,etc
-beg la…kalo tak.. bukan sekolah la namanya…

Perasaan korang masa nka tunjukkan report kad kat parents
-kadang2 cool..kadang2ketaq sebab fail math lagi hiks!

Pernah rs jeles bile member dpt markah tinggi? apa yg korang buat?
-jeles kejap tapi bln depan ‘beat’ diaorg balik =P

Jawatan plg besar korang pernah pegang
-presiden kelab BI haha besar la sgt padahal diri sendiri the only form 6 yg sign up. gatai sgt …amik!

 
Rindu tak nak blk sekolah semula

rindu kapur kasut, rindu lupa kapur kasut, rindu basuh kasut,rindu lupabasuh kasut,rindu sidai kasut,rindu lari2 amik kasut sebab hujan,rindu kena tahan pengawas…..hahaahahaha

Sekolah Menengah Kebangsaan Datuk Haji Ahmad Badawi
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s